Haos la Filarmonica Banatul. Angajatii nemultumiti de directorul Garboni au protestat in fata institutiei

Haos la Filarmonica Banatul. Angajatii nemultumiti de directorul Garboni au protestat in fata institutiei

- in Cultura, Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
protest filarmonica

Războiul izbucnit între aproximativ 60 de angajați ai Filarmonicii Banatul și directorul Ioan Gârboni pare să nu se mai termine. După ce vineri au declanșat greva generală și astfel instituția a fost nevoită să anuleze concertul de deschidere al noii stagiuni, astăzi, salariații nemulțumiți au protestat spontan, timp de trei ore și jumătate, în fața instituției.

Aceștia au ținut în mâini ore în șir pancarte cu mesaje precum “Stop abuzurilor”, “Salvați muzica”, “Gata cu minciuna” sau “Timișoara 2021 are nevoie de Filarmonică” pe balconul instituției. O astfel de acțiune de protest va fi organizată și mâine, între orele 10.30 – 14.00.

În viziunea mea, cred că lucrurile au început să degenereze acum doi ani și jumătate, trei. Suntem pașnici, eu am purtat o pancartă pe care scria “Dorim normalitate”. Din câte am înțeles, lucrurile nu merg bine deloc, se desfășoară negocieri, un consilier personal al primarului Robu asistă la negocieri“, a declarat Dorin Ioan Tudorache, din orchestra Filarmonicii Banatul.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *