Haos la Aeroportul Internațional Timișoara

Haos la Aeroportul Internațional Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Mare inaugurare astăzi la Aeroportul Internațional Timișoara. “Se dă în folosință” noul Terminal de Sosiri Externe de la Aeroportul International Traian Vuia Timișoara. Presa a aflat cu două ore înainte de începerea evenimentului pentru că… comunicarea la această instituție a ajuns la un alt nivel.

Pe surse se știa de miercuri că va avea loc inaugurarea noului terminal, dar nu s-a gândit nimeni că ar trebui informată și presa în acest sens. Joi dimineață, un anume domn Crăciun care se ocupă de informarea presei, a început să dea telefoane pentru a lansa invitația. Mai exact, cu două ore înainte de începerea inaugurării. Întrebat de ce nu a fost informată presa cel puțin cu o zi înainte de eveniment, cel care se ocupă despre aceste informații a răspuns “astăzi am fost informați și noi”.

În urmă cu aproape trei săptămâni, aeroportul a făcut prima gafă. A invitat presa la inaugurare, eveniment la care ar fi trebuie să participe și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. A doua zi, Biroul de Comunicare al aeroportului a transmis un comunicat în care se scuza că a invitat aiurea presa la un eveniment care nu trebuia să aibă loc. În realitate cei de la aeroport aveau deja programul stabilit pe minute, dar le lipsea avizul ISU.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *