Haos dupa ce edilul Robu a taiat cablurile. Chiar si servicii ale primariei sunt afectate

Haos dupa ce edilul Robu a taiat cablurile. Chiar si servicii ale primariei sunt afectate

- in Administratie, Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Este haos în centrul Timișoarei după ce Nicolae Robu, precum și alți reprezentanți ai Primăriei Timișoara, au tăiat luni seară, primele cabluri aeriene, în zona Podului Mihai Viteazu, aflat în spatele Catedralei Mitropolitane.

Marți, 19 martie, dimineață, Inspectoratul Școlar Timiș, Casa Corpului Didactic Timiș, Universitatea de Vest din Timișoara, dar și liceele Pedagogic, Ungureanu și CD Loga au rămas fără Internet, în plină desfășurare a simulării examenului de Bacalaureat și a înscrierilor în clasa pregătitoare. De asemenea, telefonia fixă nu a funcționat la Universitatea Politehnica din Timișoara.

Nici servicii ale Primăriei Timișoara nu au scăpat. Din primele informații, clădirea municipalității de pe str. Piatra Craiului nr. 3, nu a avut internet, astfel că întreaga activitate a celor trei compartimente care-și desfășoară activitatea în imobil a fost dată peste cap.

Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu a spus că acțiunea de tăiere a cablurilor aeriene va continua. Prima dată se va interveni în centrul Timișoarei, iar apoi muncitorii se vor muta în cartiere.

Îmi pare rău pentru cei ce suferă pe nedrept. Sunt cetățeni, firme nevinovate, clienți ai acestor operatori care ar trebui să-și îndrepte nemulțumirile către acești operatori, nu către Primăria Timișoara. Contez pe eficiența ghilotinei, dacă cu vorba bună nu se poate“, a declarat primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *