Grindeanu sunat de mai mulți consilieri locali și primari care vor să intre în PSD

Grindeanu sunat de mai mulți consilieri locali și primari care vor să intre în PSD

- in Locale, Politica, Recomandari
0

PSD va lua în Timiș mai mulți primari și consilieri locali, în special din rândul liberalilor este convins președintele PSD Timișoara, deputatul Sorin Grindeanu. Acesta susține că în urma telefoanelor primite char și unii consilieri locali din Timișoara de abia așteaptă să își părăsească partidul pentru a intra în PSD. Asta se va produce în perioada de 45 de zile când migrația politică este permisă.

“Am fost sunat de foarte mulți primari de la alte partide, de consilieri locali, în special de la PNL. Oamenii sunt extrem de dezamăgiți de ce înseamnă alianța cu PDL, de ce înseamnă alierea cu cei împotriva cărora au luptat și au obținut votul de la oameni”, ne-a declarat Grindeanu.

Președintele social-democraților din Timișoara susține că ușa PSD este deschisă pentru toți primarii și consilierii locali care încă vor să lupte împotriva lui Traian Băsescu și a sistemului impus de acesta. Grindeanu recunoaște că perioada de “mercato politic” stabilită de guvern nu este foarte corectă, dar absolut necesară. „Eu nu spun că este o treabă super, extra corectă. Dar cred că este nevoie de această clarificare. Cine nu vrea să plece nu pleacă de la un partid la altul”, mai spune Grindeanu. Întrebat dacă crede că și unii consilieri locali de Timișoara ar putea migra spre PSD, Grindeanu a afișat siguranță și a transmis și un îndemn pentru cei ce nu se mai simt bine în opoziție.

„Dacă mă iau după telefoanele primite doar ieri (n.r. joi), și eu și alți colegi de ai mei, eu zic că da. Cine vrea să lupte în continuare contra lui Traian Băsescu și a sistemului lui Traian Băsescu trebuie să vină alături de noi sau aliații noștri. PNL s-a aliat cu cei împotriva cărora au luptat și au luat voturi pentru asta”, ne-a spus Grindeanu.

Sursa foto: www.voceatimisului.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *