Grindeanu îl acuză pe Robu că stă cu buzunarele deschise fără să miște un deget

Grindeanu îl acuză pe Robu că stă cu buzunarele deschise fără să miște un deget

- in Locale, Politica, Recomandari
0

Ieșirile primarului Nicolae Robu în care se plânge că nu au sosit banii guvernamentali pentru noua clădire a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara l-au scos din sărite pe deputatul PSD de Timiș, Sorin Grindeanu. Social-democratul explodează și îl acuză pe Robu că nu cunoaște legile și stă cu buzunarele deschise fără să miște un deget. Grindeanu le transmite și firmelor liberale să nu mai stea cu buzunarele deschise fără să prezinte toate documentele.

“Cred că domnul primar este într-o mare eroare, ar trebui să se informeze sau să pună personalul din primărie ce gestionează chestiunea de școli și spitale să o facă. Ar trebui să vadă că este o hotărâre de guvern, există absolut tot. Doar că pentru toate aceste lucruri există niște proceduri. Nu o să dea nimeni banul în buzunarul firmei liberale a UMT sau cum se numește (n.r. SC Prompt SA). Trebuie făcute deconturi prin DSP, DSP e reprezentanta ministerului în teritoriu. Să consulte monitorul oficial dacă are dubii”, ne-a declarat deputatul PSD de Timiș.

Sorin Grindeanu îl sperie pe Robu că ar putea pierde din nou finanțarea de la centru pentru spital, la fel cum s-a întâmplat în 2013, dacă stă cu mâinile încrucișate. Se oferă însă să-i facă “lipeala” la București cu… Dorel Săndesc, un doctor renumit din Timișoara ajuns secretar de stat.

 

“Dacă nu știe legea există oameni în PMT care știu ce au de făcut. Trebuie să intre în legătură cu Ministerul Sănătății, să-și facă toate procedurile. Sigur că dacă stă și are atitudinea «pară mălăiață în gura lui nătăfleață» iar o să piardă banii. Ar trebui să nu mai scrie pe Facebook, să nu mai facă sondaje aiurea și să se ocupe de binele Timișoarei”, ne-amai spus deputatul Sorin Grindeanu.

Social-democratul îi pune pe tavă edilului rețeta câștigătoare. Grindeanu și-a bazat întreaga campanie electorală pe construirea unui nou corp pentru Spitalul de Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara și a inventat sloganul “Da, Reușim!” . Grindeanu l-a atacat în repetate rânduri pe Robu că nu a fost în stare să cheltuie banii guvernamentali  alocați în 2013 pentru Spitalul de Copii de la Timișoara. 

„Prima dată trebuie să ia legătura cu Ministerul Sănătății prin DSP, reprezentantul ministerului în teritoriu. Dacă nu îl știe pe domnul secretar de stat, domnul Săndesc, dar mă îndoiesc că nu îi știe, o să îi pot facilita o întâlnire să îi explice ministerului ce trebuie să facă. Când există o hotărâre de guvern cu rectificarea aprobată părerea mea este că discutăm prostii. Dacă dânsul vrea să scoată în evidență că el stă cu buzunarul deschis sau firmele liberale stau cu buzunarele deschise fără să prezinte acte și deconturi și tot ce este legal se înșeală. Dacă așa sunt învățați domnii de la PNL sau așa i-au învățat noii aliați de la PDL legea nu este așa în România”, ne-a mai declarat Grindeanu.

sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *