Grindeanu despre negocierile între PNL și USR în Timiș: “Sunt ca niște copii cu găletușe care se joacă în nisip”

Grindeanu despre negocierile între PNL și USR în Timiș: “Sunt ca niște copii cu găletușe care se joacă în nisip”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Negocierile între PNL și USR în Timiș oficial merg mai departe, neoficial bat pasul pe loc. USR și-a anunțat viceprimarul la Primăria Timișoara, PNL nu a anunțat deocamdată nici cine va fi viceprimar, nici vicepreședinte. PSD a anunțat că va face o opoziție constructivă atât în Primăria Timișoara, cât și la Consiliul Județean Timiș.

Prim-vicepreședintele PSD și candidat la funcția de deputat, Sorin Grindeanu a declarat vineri, 6 noiembrie, că PNL și USR și-a dat arama pe față și că se comportă ca niște copii care se joacă cu găletușe în nisip.

Din punctul meu de vedere și-au dat arama pe față, și USR și PNL. Drept urmare declarațiile pe care le-am văzut ieri ale primarului de la Sânnicolau Mare, actual secretar general interimar al PNL. Acele declarații arată imaginea la zi a “iubirii” dintre USR și PNL. E treaba lor ce fac, dar e treaba lor până când ne ating interesele noastre ale timișorenilor și timișenilor. Să-mi fie scuzată comparația, dar mi se pare că sunt ca niște copii cu găletușe care se joacă în nisip, a aruncat cu unul cu un pumn de nisip în ochii celuilalt, s-au supărat își iau jucăriile și găletușele și pleacă și se duc fiecare la păturica mămicii să se plângă. Aș face un apel la ei din rolul de opozant. Să se trezească cât mai repede la realitate, să constituie majoritățile și să gestioneze probleme Timișoarei și județului Timiș rapid. Timișorenii și timișenii nu i-au votat ca se comporte în acest mod. Mai ales că ne aflăm într-o perioadă în care sunt 13 localități ieri date în carantină, cifrele încep să crească, vor fi tot mai multe, iar supărările acestea de copii care se joacă cu găletușa în nisip nu-și au locul“, a spus Sorin Grindeanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *