Grindeanu anunță relansarea contractului pentru construcția centurii de sud a Timișoarei

Grindeanu anunță relansarea contractului pentru construcția centurii de sud a Timișoarei

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Vești bune în ceea ce privește proiectul centurii de sud a Timișoarei. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, anunță că contractul pentru finalizarea lucrărilor a fost relansat.

Mai precis, CNAIR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, a transmis vineri spre validare în SEAP documentația pentru lansarea noii licitații pentru finalizarea lucrărilor care au rămas neexecutate în urma rezilierii contractului anterior.

Durata estimată a contractului pentru finalizarea lucrărilor la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud este de 12 luni alocate perioadei de execuție și 60 de luni alocate perioadei de garanție, care poate varia în funcție de perioada ofertată de operatorii economici. După validarea documentației în SEAP, anunțul de atribuire va fi vizibil cu valoarea contractului și cu data limită de depunere a ofertelor”, a declarat Sorin Grindeanu.

Finanțarea lucrărilor la centura de sud a Timișoarei va fi asigurată prin Programul Transport 2021-2027.

La data rezilierii contractului anterior cu constructorul italian, progresul fizic al lucrărilor era de 58,26%, a precizat Grindeanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *