Grindeanu anunță din Timișoara: “România va înregistra o creștere economică de 5,2%, în 2017”

Grindeanu anunță din Timișoara: “România va înregistra o creștere economică de 5,2%, în 2017”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Sorin Grindeanu își petrece sfârșitul de săptămână în Banat. În această dimineață, premierul s-a aflat în județul Caraș-Severin, unde s-a întâlnit cu primarii, despre care a discutat despre cum pot fi dezvoltate comunitățile locale. Grindeanu s-a plâns de starea proastă a drumurilor din județul în care s-a născut și a atras atenția că unele hoteluri din stațiunile montane Muntele Mic și Semenic arată jalnic.

Vineri după-amiaza, prim-ministrul României a ajuns și la Timișoara, unde a vizitat compania AEM, una dintre cele mai mari din oraș. Sorin Grindeanu a precizat că AEM “este o companie care face cinste orașului nostru și României, iar eu îmi doresc să avem multe exemple de acest tip. AEM este o companie care poate să fie un exemplu pentru foarte mulți”.

Apoi, premierul s-a lăudat cu măsurile de relaxare fiscală, printre care reducerile de taxă, care vor duce “la creșterea economică, așa cum ne-am și propus pentru anul 2017, de 5,2%. Este un lucru pe care sunt convins că-l vom realiza, mai ales cu ajutorul companiilor private”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *