Grindeanu, anunț important despre Centura de Sud a Timișoarei: “Lucrurile se vor desfășura mult mai rapid”

Grindeanu, anunț important despre Centura de Sud a Timișoarei: “Lucrurile se vor desfășura mult mai rapid”

Sorin Grindeanu a venit, sâmbătă, 18 martie, la Timișoara cu vești bune privitoare la Centura de Sud a orașului. Potrivit premierului României, cel târziu la începutul lunii aprilie va fi lansată o singură licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor.

“Până la finalul lunii martie, cel târziu începutul lunii aprilie, asta mi s-a promis de la Ministerul Transporturilor, se termină documentația pentru atribuire, proiectare plus execuție, și se va ridica pe SEAP. Deci, va fi o singură licitație, proiectare plus execuție. Acesta este un moment extrem de important pentru Centura de Sud, apoi se intră în termenele date de lege. Dacă reușim, și vom reuși, să adoptăm destul de repede legea achizițiilor investițiilor strategice, lucrurile se vor desfășura în mod mult mai rapid, acesta este și rostul pentru care facem această schimbare de legislație, a explicat Sorin Grindeanu, în cadrul unei conferințe de presă de la Consiliul Județean Timiș.

Prezent la conferință, Liviu Dragnea, președintele PSD, a completat că dacă nu va fi desemnat un proiectant/executant pentru Centura de Sud a Timișoarei în acest an, atunci “înseamnă că noi chiar ne pierdem timpul la București”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *