Greu se mai fac banii în pandemie… Sfidarea marca Smartfit merge mai departe, la Timișoara

Greu se mai fac banii în pandemie… Sfidarea marca Smartfit merge mai departe, la Timișoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu vor nicicum să închidă sala de fitness de pe Calea Torontalului. Așa că patronii de la Smartfit s-au gândit să mute afacerea de pe o firmă pe alta. Binenînțeles fără acord de funcționare. S-au ales cu o nouă amendă.

Polițiștii locali au mers în control luni, 25 ianuarie, la sala de sport Smartfit de pe Calea Torontalului după ce reprezentanții acesteia au continuat să funcționeze, deși sala fusese închisă în urmă cu aproximativ o săptămână, în urma unei sentințe civile definitive în instanță. Astfel că, la verificările de luni dimineață reprezentanții sălii au susținut că este închis și că doar fac inventarul și mută echipamente. Câteva ore mai târziu, la o nouă verificare la care a participat și un echipaj al Secției 4 s-a stabilit că sala este deschisă, având clienți în interior.

Trecându-se la verificarea documentelor s-a constatat că sala funcționează acum pe altă firmă, activitatea fiind schimbată de pe  Smart Fitness Studio SRL pe SC Megatrans VSC SRL. Pentru că la punctul de lucru nu era afișat și nici nu a putut fi prezentat Acordul de funcționare, firma a fost din nou sancționată cu 2400 de lei pentru neafișarea acestuia și pentru lipsa vizei anuale. Verificările în ceea ce privește legalitatea activităților desfășurate în locația respectivă vor fi continuate și în aceste zile, urmând a se lua măsurile legale până când reprezentanții societății vor deține toate documentele necesare desfășurării unor activități în conformitate cu legislația în vigoare“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *