Greu de crezut. Garsonieră în Timişoara, scoasă la vânzare cu 10.700 euro. FABULOS cât costă cea mai scumpă locuinţă

Greu de crezut. Garsonieră în Timişoara, scoasă la vânzare cu 10.700 euro. FABULOS cât costă cea mai scumpă locuinţă

- in Business, Slider
0
apartament

Te-ai săturat să stai în chirie în Timişoara şi vrei să-ţi cumperi propria locuinţă? Imobiliare.ro a realizat un top al celor mai ieftine şi mai scumpe apartamente din capitala Banatului.

Astfel, aflăm că în zona UMT, o garsonieră confort 2 este scoasă la vânzare la suma de 10.700 euro. Locuinţa se află la etajul al patrulea al unui bloc coonstruit în anul 1970 şi are o suprafaţă utilă de 17 metri pătraţi.

La polul opus, un apartament cu o cameră din centrul Timişoarei, aflat într-o clădire istorică din anul 1920 se vinde cu 65.000 de euro. Locuinţa se află la primul etaj din cele două ale imobilului şi are o suprafaţă de 57 metri pătraţi utili.

În ceea ce priveşte apartamentele cu două camere, în zona Fratelia, o astfel de locuinţă confort 3, cu o suprafaţă utilă de 25 metri pătraţi, poate fi achiziţionată pentru suma de 19.000 euro. Apartamentul este decomandat şi se află la etajul unu din patru. Însă, cei care-şi doresc să cumpere un apartament cu două camere în zona centrală a Timişoarei trebuie să ştie că o astfel de locuinţă de 80 metri pătraţi utili, dintr-un imobil construit în 1932, poate fi cumpărată cu 130.000 euro.

Dacă vorbim de apartamentele cu trei camere, în zona Lipovei, o astfel de locuinţă de 80 metri pătraţi, situată la etajul patru din cinci costă 80.000 euro. Însă, în centrul Timişoarei, o locuinţă tricamerală de 105 metri pătraţi, mobilată, este scoasă la vânzare şi cu 210.000 euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *