Greu cu legea pentru Dominic Fritz…

Greu cu legea pentru Dominic Fritz…

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Așa cum ne-a obișnuit, Dominic Fritz dă vina pe altcineva, în loc să-și asume greșelile. Acum s-a ajuns la faza boicotare ședinței AGA de la Horticultura de către consilierii locali PNL, PSD și Pro România pentru că nu s-au executat când ausländerul a vrut să demită conducerea Horticultura. Consilierul local Pro România Timiș, Roxana Iliescu a explicat că nici măcar nu ar fi fost nevoie ca AGA să demită conducerea Horticultura… directorii pot fi revocați din funcție de consiliul de administrație. Pentru Dominic Fritz e greu să citească un articol din lege…De asemenea, Iliescu spune că Fritz în disperare de cauză să-și “planteze” oamenii în funcții calcă legea în picioare.

Marți a avut loc ședința AGA la Horticultura și doar zece consilieri USR PLUS au fost de acord cu mandatarea Consiliului de Administrație, pentru începerea procedurii de demitere a conducerii Horticultura, pentru care nici măcar nu era nevoie de vot. Consilierii PSD și Pro România au părăsit ședința, iar cei de la PNL au rămas în sală, dar nu au votat. Așa că propunerea nu a trecut.

Iar a început primarul Fritz cu declarații belicoase, de data asta pe fb…! Supărat foc că nu i-am respectat ordinul dat cu o oră înainte de ședința AGA Horticultura SA, tot pe fb, de a mandata CA pentru demiterea conducerii executive a Horticultura, tună și fulgeră că am boicotat votul…
Dragii mei, vă spun foarte pe scurt următoarele:

Conform Art. 143^1 alin. 4 din Legea 31/1990 actualizată: (…) “(4) Directorii pot fi revocați oricând de către consiliul de administrație. În cazul în care revocarea survine fără justă cauză, directorul în cauză este îndreptățit la plata unor daune-interese.”

Pentru ce le trebuia vot în AGA?! Vă spun eu… să se mânjească și consilierii locali cu mizeria asta, că altă explicație n-am! În disperarea lor de a-și numi oamenii în cât mai multe funcții plătite din bani publici, calcă tot în picioare, inclusiv legea! Măcar de ar numi oameni competenți, dar din păcate, până acum, neștiutori de carte, abuzivi și sfidători!”, a scris Roxana Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *