Grădina Zoologică din Timișoara a fost închisă

Grădina Zoologică din Timișoara a fost închisă

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
1
urs gradina zoo tm

Primăria Timișoara anunță că începând de vineri, 27 noiembrie, grădina zoologică este închisă. Vă reamintim că această hotărâre a fost luată de către Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei, după ce pe Facebook au fost postate imagini cu un pui de cerb foarte slab de la grădina zoologică, care ulterior a și murit.

În ultimii ani, alocările bugetare pentru Grădina Zoologică Timişoara au fost extrem de reduse comparativ cu nevoia de îmbunătățire și dezvoltare permanentă a colecției de animale, a habitatelor care le găzduiesc, dar și a tuturor facilităților care trebuie să deservească o grădină zoologică modernă, aliniată standardelor europene în domeniu. Grădina Zoologică Timişoara va intra într-un proces de modernizare, prin realizarea unor ample lucrări de investiții, în scopul creșterii atractivității grădinii și alinierii la standarde ridicate a acestui obiectiv de interes local. De aceea, începând de vineri, 27 noiembrie 2020, Grădina Zoologică din Timișoara va fi închisă temporar pentru publicul vizitator“, a informat Primăria Timișoara.

Reprezentanții municipalității susțin că vor reveni periodic cu noi informații cu privire la progresul lucrărilor care vor fi realizate la grădina zoologică din Timișoara.

1 Comment

  1. Păi ce sa mai intelegem?! Ba te plangi tu Primar Feitz că conturile sunt goale si perspectivele sumbre sa se umple anul viitor (nu doar din motivele Covid) și atunci eu vă intreb: de unde bani ptr ” INVESTITII AMPLE”? Cănd ne aburiți de fapt?! Poate au fost prinsi in bugetul viitor, dar atunci e clar că va dura multe luni pina la inceperea lucrarilor, devreme ce trebuie inainte organizata si o licitatie, ptr care e musai elaborat caiet de sarcini, etc…
    Atunci va intreb: DE CE TREBUIA INTEMPESTIV INCHISĂ?! Că doar asta NU rezolvă problemele cu animalele. Doar nu vreti sa spuneti ca prezența vizitatorilor sunt problema. Sau poate vreti să scăpati de “martorii oculari”, tocmai cei care au sesizat ultimele probleme de la Zoo. Nu angajatii…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *