Gorghiu propune o zi liberă după alegerile parlamentare și gratuitate la transport pentru studenți

Gorghiu propune o zi liberă după alegerile parlamentare și gratuitate la transport pentru studenți

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele PNL, Alina Gorghiu propune ca statul să acorde studenților o zi liberă după alegerile parlamentare, dar și gratuitate la transport.

“Ziua de 12 decembrie este luni, după alegerile parlamentare, şi cred că statul român ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenţi. Nu ar fi o premieră nici în România, nici în alte state, însă cred că este o miză foarte importantă pentru societatea romnească. (…) Sper că toţi vom face toate eforturile astfel încât să le garantăm oamenilor dreptul de vot nu așa cum s-a întâmplat la alegerile din 2014 și cred că studenţii sunt o categorie care merită să fie capacitată la vot în acest an”, a spus, vineri, 4 noiembrie, președintele PNL Alina Gorghiu.

Linderul PNL este de părere că statul ar trebui să acorde gratuitate stundenților în acea perioadă. “Cred că acestă propunere pentru studenții din Români să aibă posibilitatea să fie prezenți în localitățile de domiciliu astfel încât conform legii să își poată exercita dreptul la vot  poate fi dublată inclusiv din partea guvernului de gratuitate de transport în acea perioadă. Nu este deloc o sumă care să încarce bugetul României, este un gest minim pe care îl faci pentru a consolida democrația din România”, a mai spus Gorghiu, într-o conferință de presă la Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *