Glumeț sau realist? Titu Bojin mai vrea încă cinci ani la Consiliul Județean Timiș

Glumeț sau realist? Titu Bojin mai vrea încă cinci ani la Consiliul Județean Timiș

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Cu o săptămână în urmă președintele PSD, Liviu Dragnea făcea un anunț șoc, la Timișoara. Dragnea spunea că președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin nu va fi susținut pentru nicio funcție importantă… Miercuri în cadrul unei întâlniri la CJT cu reprezentanții cluburilor sportive ce sunt finanțate și de către Consiliul Județean, Titu Bojin a dat asigurări că finanțarea pentru sportul timișean nu se va opri cel puțin cinci ani de acum încolo. Printre zâmbete majoritatea a înțeles că Bojin se pregătește de cel de-al doilea mandate.

“Nu mi-am anunțat candidatura, dar nu e târziu. A fost în spirit de glumă. Vorbeam despre câți ani o să finanțăm sportul și am spus că îl voi finanța cel puțin cinci ani, cât mi-am planificat să stau la CJT. Adică un an cât mai am mandatul și încă patru. Normal așa ar fi. Dacă nu ești două mandate nu poți să duci la capăt niște proiecte și eu sunt convins că și PSD ca și PNL vrea să-și ducă proiectele la capăt. Cred că e corect să mai fiu încă patru ani aici, dar mai vedem”, a declarat pentru banatulmeu.ro președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

Acesta a lăsat să se înțeleagă că încă nimic nu a fost bătut în cuie, în ciuda declarațiilor dure a lui Liviu Dragnea

“Respect deciziile partidului, sunt un soldat disciplinat. Există o susținere pe care trebuie să o am și de la nivelul președintelui partidului, care s-a pronunțat într-un anumit mod negativist. Candidatura mea presupune să fie cea mai bună variant. Dacă apare cineva mai bun și cu mai multe șanse sunt deacord să fac pasul înapoi. Sunt convins că președintele partidului de la nivel național va susține cea mai bună dintre candidaturi”, ne-a mai spus Titu Bojin.

În maxim două luni PSD își va stabili listele de candidați pentru alegerile din 2016. Acest lucru va avea loc imediat după Congresul de Alegeri PSD.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *