Ginecolog de la Maternitatea “Odobescu”, prins după ce a primit 450 lei drept șpagă: “Am o chirie de plătit”

Ginecolog de la Maternitatea “Odobescu”, prins după ce a primit 450 lei drept șpagă: “Am o chirie de plătit”

- in Eveniment, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
medic spaga

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție i-au venit de hac miercuri, 22 noiembrie, unei tinere medic ginecolog, angajată la Maternitatea “Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara. Aceasta a fost prinsă în flagrant imediat după ce a primit o șpagă de 450 de lei de la un bărbat, pentru a efectua un avort de urgență soției sale.

În fapt, în urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806 – faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale. Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, în baza căruia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile, prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei“, transmite DGA.

În momentul în care medicul a fost rugat de către ofițeri să le arate ce are în poșetă, a încercat să se scuze spunând că “am o chirie de plătit”.

Medicul ginecolog este urmărit penal pentru luare de mită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *