Gigi Neţoiu, condamnat în dosarul “Transferurilor”, va fi OPERAT pe INIMĂ, la Timişoara, după ce a suferit un infarct. Cum se simte

Gigi Neţoiu, condamnat în dosarul “Transferurilor”, va fi OPERAT pe INIMĂ, la Timişoara, după ce a suferit un infarct. Cum se simte

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
gigi netoiu

Gigi Neţoiu, fost acţionar al FC Dinamo şi Universitatea Craiova, a suferit un infarct în penitenciar. Acesta a fost transportat azi-noapte la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar medicii au ajuns la concluzia că Gigi Neţoiu trebuie operat pe inimă.

Fostul acţionar al Dinamo a fost transportat la spital aseară, în jurul orei 19.30, cu o ambulanţă de la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. Gigi Neţoiu este condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în dosarul “Transferurilor”.

În momentul în care starea pacientului a fost stabilă, acesta a fost adus la Timişoara. Aici, în urma unor investigaţii realizate, medicii au ajuns la concluzia că Gigi Neţoiu are trei artere coronare înfundate, motiv pentru care, în cursul zilei de astăzi sau cel târziu mâine, fostul acţionar de la Dinamo va fi operat pe inimă.

“Pacientul are trei artere coronare înfundate și va necesita intervenție pe cord deschis, de bypass. Pacentul este echilibrat, stabil, dar e o problemă de relativă urgență”, au transmis reprezentanţii Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Potrivit Mediafax, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *