„Gicuță Contra” – liderul consilierilor municipali PSD! Ce se așteaptă de la cel mai înverșunat adversar al primarului Nicolae Robu?

„Gicuță Contra” – liderul consilierilor municipali PSD! Ce se așteaptă de la cel mai înverșunat adversar al primarului Nicolae Robu?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

La sfârșitul săptămânii trecute declara că poate candida pentru o funcție cheie în PSD Timiș, la începutul acestei săptămâni era numit lider de grup al consilierilor locali PSD de Timișoara. Alfred Simonis, președintele TSD Timiș a fost ales lider de grup de către membri Biroului Municipal al PSD Timișoara, întrunit luni seara.

Simonis a devenit renumit pentru repetatele atacuri la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Acestea s-au consumat atât în plen, cât și prin comunicate de presă sau conferințe de presă. Freddy nu a ratat nicio ocazie pentru a-l ataca dur pe edil. Robu l-a numit cu năduf  – „Gicuță Contra”.

 „Poziţia de lider de grup presupune multă implicare şi o responsabilitate foarte mare. Eu am încredere că Alfred Simonis se va achita foarte bine de sarcini, el cunoscând deja foarte bine întregul sistem din Primăria Timişoara. Noi nu am avut o lungă perioadă lider de grup, dar de acum această stare de incertitudine a dispărut şi, aşa cum am mai spus, aştept o implicare mai puternică a consilierilor municipali în tot ceea ce înseamnă viaţa Timişoarei şi a timişorenilor”, a spus Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.