Ghilotina pe Bulevardul Sudului

Ghilotina pe Bulevardul Sudului

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Cablurile aeriene de pe Bulevardul Sudului, de la linia de tramvai până la strada Oglizilor, trebuie să dispară până vineri, 21 august, altfel vor fi tăiate.

Primăria Municipiului Timișoara are în derulare un proiect major de extindere și modernizare a bulevardului Sudului. În cadrul acestor lucrări, se trece la dezafectarea stâlpilor, ceea ce înseamnă și trecerea în subteran a cablurilor aeriene de transmisii de date/voce. Operatorii au fost notificați ca până vineri, 21 august 2020, să își relocheze toate cablurile de pe bulevardul Sudului, de la liniile de tramvai până la strada Oglinzilor”, transmit reprezentanții municipalității.

De asemenea, reprezentanții primăriei spun că în decurs de trei săptămâni vor fi finalizate, în cadrul lucrărilor de modernizare, canalizările subterane, până atunci existând varianta utilizării canalizarilor subterane funcționale ale unora dintre operatorii privați.

Îi rugăm pe cetăţenii din zonă, care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi”, mai transmit reprezentanții primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *