Gheorghe Babescu, șeful PPUsl Buziaș:“Mulți vin să se înscrie în partid, fiindcă o admiră pe doamna Maria Grapini”

Gheorghe Babescu, șeful PPUsl Buziaș:“Mulți vin să se înscrie în partid, fiindcă o admiră pe doamna Maria Grapini”

Domnule Gheorghe Babescu, sunteți șeful PPUsl Buziaș și locuiți în Bacova. Care e pulsul partidului umanist în regiune?

Este foarte bine. Oamenii au îndrăgit forța umanistă în Bacova. Mulți vin să se înscrie în partid, fiindcă o admiră pe doamna Maria Grapini, șefa PPUsl, fiindcă ea pune mult suflet pentru a ajuta zona și este îndrăgită de oameni. Ea a luat și un proiect pentru a-l promova la Bruxelles, în sprijinul Bacovei și al Silagiului. În sat, avem o elevă foarte bună la învățătură, de nota 10, care este bursiera doamnei Grapini. E dintr-o familie cu dificultăți, dar e o fată silitoare și învață foarte bine. Grapini vine lunar și o premiază pe copilă. De asemenea, doamna Grapini a premiat și un foarte bun sportiv multimedaliat și multe altele.

În dumneavoastră a găsit un om de nădejde.

Am fost în alianță și a trebuit să duc ideile alianței mai departe să le punem în practică. Am vrut să respectăm promisiunile făcute electoratului aici în zonă.

Cum stați cu membrii în zona Buziaș?

PPU Buziaș, de care aparține Bacova și Silagiu, are 147 membri. În Bacova avem 80 de membri, suntem majoritari și mulți doresc să se înscrie în partid. Vin și bat la poartă aici să îi înscriu în PPU, că au auzit de doamna Grapini și o admiră. E și cel mai activ europarlamentar român. Noi suntem foarte serioși. La filiala de la Buziaș îl avem  pe Smultea Sabin, prim-vicepreședinte, el activează și la biserică îl ajută pe părinte. Îl avem și pe domnul Istrate, care e și consilier la biserică, iar pe domnul Stanciu îl avem la pensionari.

Locul acesta cu imaginea Mariei Grapini și cu cele două steaguri –al României și al Uniunii Europene – e punctul de atracție al Bacovei. Se vede de la stradă.

Doamna Maria Grapini este șefa PPUsl și europarlamentar și a dorit să deschidă în zona Buziaș un cabinet de europarlamentar, pentru că e o zonă importantă. Mi-a propus să îi ofer spațiu la mine la Bacova. Eu am acceptat. Aici vine o dată sau de două ori pe lună în funcție de solicitări și ține audiențe cu cetățenii care au probleme și vor să discute cu Maria Grapini. Eu le înregistrez problemele și apoi le prezint doamnei europarlamentar. De când Maria Grapini și-a deschis cabinet în zona Buziaș se simte și în relațiile cu oamenii și cu umaniștii. E mult mai bine pentru toți.

Gh. M.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *