Gestul nobil al unei timişorence pentru copiii fără familie: îşi donează ziua de naştere pentru ei. Cum o poţi ajuta să le facă o bucurie

Gestul nobil al unei timişorence pentru copiii fără familie: îşi donează ziua de naştere pentru ei. Cum o poţi ajuta să le facă o bucurie

- in Slider, Social
0

O femeie din Timişoara care, peste doar trei zile împlineşte frumoasa vârstă de 50 ani, vrea să facă un gest nobil. Dorina Cut şi-a anunţat prietenii de pe Facebook că, în acest an, nu vrea să i se ofere flori, cadouri sau un tort, ci ca apropiaţii, şi nu numai, să se implice într-o acţiune caritabilă.

Prin urmare, timişoreanca îşi donează ziua de naştere copiilor cu poveşti triste de la Centrul de primire urgenţă din Timişoara. “Urmează ziua mea, împlinesc 50 ani, WOW ştiu, pentru unii foarte mulţi, pentru alţii nu, pentru mine doar o cifră. Tocmai de aceea doresc să fie şi sărbătorirea ei mai altfel. Am hotărât: donez ziua mea de naştere copiilor din Centrul de primire urgenţă Timişoara. Mi-am ales un cadou pe care anul acesta doresc să-l construiesc cu voi, prieteni, cunoştinţe sau chiar persoane pe care nu am avut norocul să le cunosc încă”, a scris Dorina Cut pe Facebook.

De ziua timişorencei, adică pe 23 octombrie, la Old House Timişoara va fi organizată şi o acţiune caritabilă. Aici, participanţii vor fi serviţi din partea casei, între orele 11.00 – 18.00, cu suc şi cafea, iar după după ora 18.00 şi până la 24.00 sunt aşteptaţi cu un bufet suedez cu multe bunătăţuri.

“Tot ceea ce trebuie să faceţi este să veniţi să gustaţi ce doriţi şi să puneţi ceva în urna pregătită cu gândul la nişte copii care în acest moment nu au familie şi noi nu îi putem ajuta, dar le lipsesc lucruri elementare şi acolo noi putem face minuni. Nu vreau flori, cadouri, vreau ca voi să puneţi în urnă fiecare cât îl lasă sufletul, iar la ora 24.00 ar fi prea multe lumânări, deci nu vreau să suflu, dar mi-aş dori să fim mândrii de ceea ce am realizat împreună”, a mai precizat Dorina Cut.

În urmă cu câteva săptămâni, şi medicul timişorean Ioan Vârtosu a anunţat că-şi donează ziua de naştere cu scopul achiziţionării unui lift de bazin pentru copiii cu dizabilităţi care beneficiază gratuti de şedinţe de terapie în apă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *