Gest INCREDIBIL la revenirea lui Marian Vasile în conducerea CJ Timiș!

Gest INCREDIBIL la revenirea lui Marian Vasile în conducerea CJ Timiș!

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Cea mai aprinsă dispută în plenul Consiliului Județean Timiș de miercuri a fost legată de revenirea liberalului Marian Constantin Vasile în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, conform deciziei executorii a tribunalului din prima instanţă. El l-a înlocuit pe Florian Zanfir (PSD). Decizia nu este una definitivă.

În jurul orei 10:05 şi-a făcut apariţia şi Titu Bojin, președintele CJT care a invitat rapid consilieri, presa şi publicul spectator să ia loc în sală. Marian Vasile a fost aşezat strategic între vicepreşedintele Calin Dobra şi fost fostul vicepreşedinte Florian Zanfir. Începutul unui lung șir de tachinări a început chiar în debutul şedinţei când Marian Vasile a vrut să îl salute pe Zanfir întinzându-i mână. Florian Zanfir a refuzat să facă acelaşi gest preferând să îl ignore pe liberal. „Fiecare în viaţa aceasta cum îşi aşterne aşa doarme, este treaba dumnealui. Respectul este respect în definitiv”, a fost reacţia lui Vasile, vizibil supărat de gest.

La sfârşitul şedinţei Marian Vasile a fost aşteptat de tineri liberalii care au stat pe toate durata şedinţei în sală în semn de susținere a colegului lor. Junii liberali l-au felicitat pentru reuşita din justiţie și s-au pozat alături de Marian Vasile la finalul plenului.

Liderul CJ Timiș, Titu Bojin (PSD) s-a arătat încrezător că instanţă de apel (ultima în cazul acestui proces care se judecă în contencios administrativ) va schimba decizia de fond şi i-a urat, colegului de partid, Florian Zanfir concediu plăcut, iar lui Marian Vasile putere de muncă în următoarele două luni.

 Miroslav STANICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *