Gest extrem la Timișoara. Vrea să își dea foc în ziua alegerilor

Gest extrem la Timișoara. Vrea să își dea foc în ziua alegerilor

- in Eveniment, Locale, Recomandari
0

Un timișorean ajuns la limita răbdării amenință că își va da foc chiar în ziua de alegeri. Omul și-a stabilit în detaliu execuția. Tudor Gavrilă își va turna pe el benzină și va aprinde chibritul fatal, duminică, 16 noiembrie, de la ora 10, în fața secției de votare de la Liceul Auto din Timișoara.

Tudor Gavrilă susţine că a ajuns la disperare, fiindcă în Timişoara şi în România nu îşi poate găsi dreptatea. De peste un an, se luptă să fie luat în seamă de instanţe, dar zadarnic.

„Am depus mai multe plângeri şi documente doveditoare, precum că am fost bătut de poliţişi, dar dosarul mi-l tot amână şi nu vor să mi-l judece, să mi se facă dreptate. De aceea am ajuns la capătul răbdării şi umilinţei şi sunt hotărât să îmi dau foc, duminică 16 noiembrie, de ziua alegerilor prezidenţiale, în faţa Liceului Auto Timişoara, la ora 10”, s-a plâns Gavrilă.

Omul spune că, în 2013,  a fost zdrobit în bătaie de doi poliţişti, cărora li s-au alătura şi unii jandarmi, la el în curte, apoi, a fost dus la secţie cu duba unde l-au legat de calorifer şi iar l-au luat la omor.

„După ce m-au lovit în cap cu piciorul, am căzut la pământ, după care mi-au pus cătuşele m-au tras în spatele curţii sub o căpiţă unde m-au bătut toţi. M-au dus pe câmp şi m-au ameninţat că mă omoară. În cele din urmă, au chemat Salvarea şi m-a transportat la spital”, am citat din plângerea înregistrată la Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România din Timişoara. Gavrilă spune că a stat la spital mai mute luni pentru a se vindeca.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *