Gest demn de toată lauda. O asistentă din Iași a venit să salveze pacienți cu coronavirus la Timișoara

Gest demn de toată lauda. O asistentă din Iași a venit să salveze pacienți cu coronavirus la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Gest demn de toată lauda făcut de o asistentă medicală din Iași. Femeia, mamă a doi copii, de șapte, respectiv 14 ani, a luat decizia de a veni la Timișoara cu scopul de a contribui la salvarea pacienților cu coronavirus, și nu numai.

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale a informat că asistenta medicală generalistă se numește Reasilva Covașă, iar în anul 2011 a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași.

Din dorința de a lucra în domeniul medical, deoarece locurile de muncă în care a activat erau pe o perioadă determinată și-a depus dosarul de angajare, pe internet, pe locurile găsite vacante în perioada aceasta. În felul acesta, a fost contactată de colegii noștri de la resurse umane urmând a veni la Timișoara (n.r. Spitalul Militar) tocmai de la Iași. Este mamă a doi copii, de 7 respectiv 14 ani, copii care vor rămâne la Iași cu tatăl lor, pe toată perioada de șase luni în care doamna asistent medical își va desfășura activitatea la noi în spital, a transmis Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Doamne ajută să trecem cu bine peste pandemie și să putem spune că am izbăvit, a declarat asistenta medicală care a venit din Iași la Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *