Gest de mare omenie la Sag! Primarul doneaza jumatate din salariu pe toata perioada crizei de coronavirus

Gest de mare omenie la Sag! Primarul doneaza jumatate din salariu pe toata perioada crizei de coronavirus

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Gest frumos în comuna Șag  situată la câțiva kilometri de Timișoara. Primarul Flavius Roșu a decis ca pe toată perioada pandemiei sa doneze jumătate din salariu. Banii vor merge către echipamente medicale și oamenii nevoiași din localitate.

“Dragi sageni,
Pentru că trăim vremuri grele, iar sistemul medical este in dificultate, începând de astazi (n.r. vineri 28 aprilie), pe toată perioada pandemiei, in calitatea de om, donez jumătate din indemnizația de Primar pentru achiziționarea de materiale și echipamente medicale necesare medicilor din comuna noastră, cât și pentru ajutorul persoanelor nevoiașe din comuna! E un mic ajutor, dar mai mult e o rugă și o mulțumire la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea noastră!”, a scris primarul de Șag, Flavius Roșu, pe pagina lui de Facebook.

Edilul îi îndeamna si pe localnici să dea o mână de ajutor în plină pandemie de coronavirus.

“Fac apel și îi rog pe toți cei care vor, să ni se alăture în acest demers de a susține cadrele medicale și persoanele nevoiașe din comuna noastră!
Această acțiune o vom demara prin intermediul partenerilor noștri de la GAL Timișul de Centru, prin alăturarea la campania de strângere de fonduri pentru susținerea medicilor din mediul rural.
Îi rugăm pe cei care fac donații din Șag să specifice în OP că donația este pentru Comuna Sag, astfel fondurile sunt direcționate către nevoile comunității noastre.
Donațiile se fac în contul Asociației GAL Timișul de Centru deschis la Banca Transilvania RO11 BTRL RONC RT02 4791 7103
Bunul Dumnezeu să ne ajute să trecem cu bine peste această perioadă !”, mai spune Flavius Roșu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *