Geo Da Silva pus pe fapte mari în acestă vară

Geo Da Silva pus pe fapte mari în acestă vară

- in Locale, Social, Stiri
0

Timişoreanul Geo Da Silva e pus pe lucruri mari în vara aceasta. Primii paşi i-a făcut în luna martie, când în zece zile a făcut un tur de forţă în capitala Cataluniei, Barcelona – casa de discuri Blanco y Negro, programând pentru artistul timişorean nu mai puţin de cinci concerte şi patru filmări de videoclipuri. Roadele celor zece zile de muncă intensă vor fi văzute începând cu luna mai, care începe cum nu se poate mai bine cu videoclipul piesei Morena într-o distribuţie complet spaniolă.

Compusă pe drumurile dintre spectacolele din Balcani, Morena este un cântec de dragoste care îmbină accentele disco de la sfârşitul anilor ‘90 cu influenţele muzicii actuale, combinaţia fiind una apreciată de producătorii care au ascultat demo-urile piesei. Videoclipul piesei a fost lansat în weekend de Blanco y Negro având aproape 100.000 de vizualizari în două zile de la lansare.

Tot în Spania, Geo Da Silva a găsit îmbinarea perfectă între frumuseţea feminină şi naturaleţe, Sofia fiind vedeta clipurilor filmate de timişorean şi un star în ascensiune în Peninsula Iberică. Tânăra, plină de pasiune şi degajând multă naturaleţe, Sofia s-a făcut remarcată de timişoreanul care i-a propus o colaborare pe termen lung, seducătoarea vedeta răspunzand pozitiv fără să ezite.

Perioada următoare pentru Geo Da Silva înseamnă concerte în Balcani – Serbia, Bosnia, Albania şi un mega concert în Muntenegru – locul în care vara începe cu o luna înaintea restului Europei.

Cine este Geo Da Silva ?
Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația “Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum “Romania Dansează”, “Stai”, “Planet Funk” sau hit-ul “Loca”.

Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul “I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul “The Office”, produs de NBC.

2014 în prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din “cizmă”. Primul single lansat în 2014 este Disco-Disco Good-Good în februarie 2014, videoclipul acumuland peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si clasandu-se pe pozitii de top in clasamentele muzicale din Balcani. A urmat in vara 2014 Awela Hey, number one hit in topurile radiourilor spaniole, iar in noiembrie a lansat alaturi de DIDI un hit in spatiul iugoslav – Love in the Air, piesa mediatizata intens in tarile vecine. 2015 a inceput in forta cu Na Ru Ney, videoclipul si melodia scoasa in ianuarie de Geo Da Silva intrand repede in topurile iberice. Pe 8 mai 2015 Geo Da Silva a lansat cel de-al doilea videoclip, Morena – o poveste de iubire spusa pe ritmuri dance.

Vezi noul videoclip: Geo Da Silva, Jack Mazzoni & Alien Cut – Morena (videoclip oficial)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *