Geo Da Silva a lansat un nou single care face furori în Spania

Geo Da Silva a lansat un nou single care face furori în Spania

- in Locale, Social, Stiri
0

Creația artistică vine din inspirație și din mediul înconjurător. Vine de la oamenii din jur, iar atunci când ești înconjurat de oameni minunați, rezultatele nu întârzie să apără. Este cazul timișoreanului Geo Da Silva care săptămâna aceasta a lansat un nou single pe piața spaniolă, Na Ru Ney. Piesa a fost lansată sub egida Blanco y Negro, cea mai celebră casă de discuri din Spania și în Top 3 în Europa, fiind semnată de duo-ul Geo Da Silva & Jack Mazzoni.

Melodia a fost compusă pe drumurile românești între concertele avute de Geo Da Silva în luna noiembrie 2014 și videoclipul a fost filmat în totalitate în Spania, în decursul lunii decembrie. În melodie apar, așa cum deja ne-am obișnuit, fotomodelele unor celebre case de modă din Barcelona, pregătindu-se de petrecerea de sâmbătă seara. Pentru că asta și este melodia Na Ru Ney, chemarea la petrecere!
Piesa a făcut peste 100.000 de vizualizări pe YouTube în primele două zile de la lansare, intrând în Top 40 al celui mai celebru post de radio spaniol. Un top unde românul nostru are în prezent 4 piese în primele 40, două piese proprii – Na Ru Ney și Awela Hey – și două remixuri. Remixul piesei Dance al Alexandrei Stan făcut de Geo Da Silva și Jack Mazzoni a stat în topul celui mai mare radio spaniol 15 săptămâni consecutive, în prezent românul putând fi considerat unul din cei mai activi DJ din Europa, scoțând un remix la fiecare săptămână și având semnate pentru 2015 și 2016 încă 12 piese sub sigla Blanco y Negro.
Despre Geo Da Silva
Geo Da Silva și-a început cariera în 1994, ca și warm-up DJ în cluburile din Timișoara. Începutul aniilor 2000 îl prinde mixând în cluburile de pe malul Marii Negre. În 2004 s-a lansat în muzica dance, formând alături de alți 2 DJ formația “Funky DJs” trupă ce a scos pe piața românească hit-uri precum “Romania Dansează”, “Stai”, “Planet Funk” sau hit-ul “Loca”.
Recunoașterea internatională a lui Geo Da Silva a apărut de-abia în 2007-2008, odata cu apariția albumului solo și a turneului de promovare în 25 de tari – punctul de pornire fiind locul fierbinte al DJ-ilor din Grecia, Mykonos. Hit-ul “I’ll Do You Like a Truck” a ajuns in mainstream-ul de peste ocean, fiind folosit ca background pentru diverse seriale și sit-comuri – ca de exemplu serialul “The Office”, produs de NBC.

2014 îl prinde pe Geo Da Silva într-un nou contract cu cea mai cunoscută casă de discuri din Europa, Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din “cizmă”. Primul single lansat în 2014 este Disco-Disco Good-Good în februarie 2014, videoclipul acumuland peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si clasandu-se pe pozitii de top in clasamentele muzicale din Balcani. A urmat in vara 2014 Awela Hey, number one hit in topurile radiourilor spaniole, iar in noiembrie a lansat alaturi de DIDI un hit in spatiul iugoslav – Love in the Air, piesa mediatizata intens in tarile vecine. Iar inceputul de 2015 arata promitator, Na Ru Ney intrand in prima saptamana de la lansare in topul Maxima FM si Flaix FM, primele 2 radiouri iberice.

Noul single:
YouTube Na Ru Ney : https://www.youtube.com/watch?v=tBB8kSpsT5g

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *