Gata cu minciunile nemtesti! Fritz la un pas sa nu mai fie primarul Timisoarei

Gata cu minciunile nemtesti! Fritz la un pas sa nu mai fie primarul Timisoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
2

Sarabanda de minciuni si de CV-uri fabricate ale primarului Timișoarei a ajuns la sfârșit. Dominic Samuel Fritz trebuie să dea piept cu legile din România și va avea mari probleme. Conducerea primăriei și consilierii locali vor trebui să-și publice diplomele de studii și domiciliul, după ce în ședința de CLT de marți, 13 iulie. Cele două proiecte au trecut cu votul a 14 consilierilor locali, de la PNL, PSD și Pro România, cei 12 de la USRPLUS au votat împotrivă, exact cei despre care se spune că au probleme ba cu domiciliu, ba cu diplomele de studii.

Secretarul general al Primăriei Timișoara a anunțat că hotărârea excede cadrul legal, nu a fost avizat și nici contrasemnat, din această cauză fiind susceptibil de contestare a legalității, cel puțin din motive de procedură.

Conform unui comunicat al USRPLUS Timiș, consilierii PNL, PSD și Pro România au votat în ședința Consiliului Local un proiect de hotărâre care are un singur obiectiv: o vânătoare de vrăjitoare împotriva primarului Timișoarei Dominic Fritz.

Vă investiți energia politică în jocuri. Dacă nu știți de ce Dl Craina și Pro România, ați pierdut alegerile, dacă nu știți de ce profesor doctor Honoris Causa Nicolae Robu și PNL ați pierdut alegerile, de asta ați pierdut, pentru că v-ați ocupat de jocuri. Nu am întâlnit niciun cetățean care să ceară să-mi vadă buletinul, cetățenii vin la mine cu problemele și ambițiile lor. Știți care este contextul politic al acestui proiect: unii nu pot să accepte o realitate legală că Timișoara are un primar legitim ales. Și este în regulă să nu accepte asta, dar ați aruncat acest proiect în acest pretind vid de legitimitate. Nu este vorba despre transparență, ci despre un război politic penibil al unor persoane care nu pot accepta că timișorenii au făcut o alegerile. Lăsați ipocrizia și apucați-vă să faceți treabă pentru timișoreni”, a declarat Dominic Fritz.

2 Comments

  1. Draga Domnule Dominic plulifrici Fritz!!! Eu iti cer documentul care atesta cetatenia ta si tot odata locurile de munca in statul Roman!!! Semnat un Cetatean al orasului Timisoara care sa saturat de vrajelile tale!

  2. Inchipuiti-va ce s-ar fi intamplat daca era invers, adica sa fie majoritatea celor falsi si mincinosi! De aceea este foarte important ca mai toate primariile sa faca la fel;si nu numai in primarii, altfel ne vor domina toti prostalaii si fake-nistii cum se intampla deja in multe alte structuri ale statului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *