Gata cu dezbaterile, revin protestele la Timișoara. Când are loc următoarea manifestare

Gata cu dezbaterile, revin protestele la Timișoara. Când are loc următoarea manifestare

protest timisoara

Timișorenii s-au decis să protesteze din nou, după ce duminica trecută câteva zeci de persoane s-au adunat în Piața Sfântul Gheorghe pentru a dezbate diferite teme de actualitate, precum defrișările.

Potrivit organizatorilor, duminică, 12 martie, de la ora 18.00, adunarea se face tot în Piața Sfântul Gheorghe, iar de acolo manifestanții se vor deplasa în Piața Victoriei, iar mai departe probabil pe un traseu. Evenimentul a fost anunțat pe Facebook și este intitulat “Timișoara protestează! Pentru că ne pasă!“.

Oamenii sunt chemați să vină la acțiunea de protest în număr cât mai mare. “Pentru cei care nu sunt convinși că trebuie: Șerban Nicolae propune grațierea corupților. Tot el ne numește “excesiv de proști și excesiv de ticăloși” pentru că nu suntem de acord cu el. În parlament se afirmă că stoparea atentatului din data de 18 ianuarie plănuit de PSD+ALDE (adică împiedicarea guvernului de a adopta cele două ordonanțe) este un abuz de putere al președintelui. Tudor Ciuhodaru propune pedeapsă cu până la trei ani închisoare pentru cei care protestează! Nu vă lăsați păcăliți de declarațiile membrilor PSD că nu susțin o inițiativă sau alta. Deja știm cu toții cât sunt de mincinoși și parșivi, transmit organizatorii, pe rețeaua de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *