Gata cu “aurolacii” pe tramvaiele si autobuzele din Timisoara!

Gata cu “aurolacii” pe tramvaiele si autobuzele din Timisoara!

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Nu o să mai vedem toți boschetarii plimbându-se cu mijloacele de transport în comun și nici nu o să mai simțim tot felul de mirosuri cu care aceștia se “anesteziază”. Într-o singură zi, controlorii au dat jos din tramvaie, troleibuze și autobuze 17 astfel de persoane.

În cursul controalelor din data de 13 martie, au fost identificate 17 persoane fără bilet sau abonament, care au deranjat publicul călător. Persoanele la care facem referire au cerşit sau au consumat/inhalat substanţe urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor noştri, fiind astfel poftite de agenţii de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau”, transmit reprezentanții Societății de Transnport Public Timișoara.

De la începutul anului, agenţii de control au identificat 78 persoane care cerşeau sau se drogau în mijlocele de transport în comun. Cele mai multe persoane au fost coborâte din mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile de tramvai 2 (22 persoane) şi 4 (18 persoane).