Gala Premiilor USAMVB 2019

Gala Premiilor USAMVB 2019

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Eveniment important la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara. Miercuri, 18 decembrie, a avut loc cea de-a opta ediție a Galei Premiilor USAMVB 2019.

Angajații universității au fost premiați în cadrul galei. “Și anul acesta ne-am gândit să fim împreună întreaga comunitate academică și în prima parte a evenimentului se va desfășura Gala Premiilor USAMVB. Am structurat-o pe patru secțiuni, evident luând în considerare cercetarea în universitate, partea de didactic și în mod special studenților. O importanță deosebită am acordat-o parteneriatului cu mediul preuniversitar. Avem plăcerea să fie alături de noi inspectori școlari din șapte, opt județe. Sunt aici pentru că dorim să îi premiem, să le arătăm că tratăm cu foarte multă seriozitate relația cu dumnealor. Avem câteva rezultate deosebite începând de la contracte importante pe care le-a semnat universitatea, lucrări științifice cu vizibilitate foarte bună, fie că vorbim de Revista Science, de anumite publicații cotate în baza de date internaționale, aspect care este foarte important deoarece pune în evidență calitatea rezultatelor semnate în asemenea reviste și conferințe”, a transmis rectorul USAMVB, Cosmin Popescu.

În cadrul Galei au fost acordate 47 de premii la secțiunile Cercetare Științifică și Dezvoltare Instituțională; Activități Științifice, Artistice, Culturale și Sportive; Parteneriatul cu Învăţământul Preuniversitar și Premiile Excelsior Alumni.

În holul universității a avut o expoziție de pictură profesorului Silvia Trion de la Facultatea de Arte și Design.

Evenimentul a fost deschis cu un Concert Orchestra Mag.