Gala “Pentru Voi” 2019, în format nou: Sunetul Muzicii, la Opera Timișoara

Gala “Pentru Voi” 2019, în format nou: Sunetul Muzicii, la Opera Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Gala “Pentru Voi”, cel mai important eveniment caritabil din Timișoara, pentru persoanele cu dizabilități intelectuale se află la a XIII-a ediție.  Anul acesta, va avea un format nou. Musical-ul “Sunetul Muzicii” va fi pus în scenă pentru prima dată la  Opera Națională Română din Timișoara, cu soliști, cor și orchestră,, în data de 18 iunie 2019, la ora 18.45.

Spectacolul este caritabil, pentru susținerea serviciilor sociale furnizate de Fundația “Pentru Voi”, de care depind 200 de persoane cu dizabilități intelectuale.

Participarea la spectacol se face cu o donație de 50 lei pentru loc în stal și balcon și 100 lei pentru un loc în loje si avanloje.
Locurile în lojă si avanlojă sunt numerotate si se procură de la fundație
Locurile în stal și balcon se pot procura on line: https://www.goin.mobi/…/FundatiaPentruV…/project/view/id=35… și se plătesc cu cardul. Aplicatia GOiN este disponibila în varianta android și iOS.
Locurile din stal și balcon se ocupă în ordinea sosirii la eveniment.

Informatii despre eveniment și pe site-ul fundatiei: http://www.pentruvoi.ro/stiri-si-evenimente/gala-pentru-voi-2019-spectacol-caritabil-in-sprijinul-persoanelor-cu-dizabilitati-intelectuale-21

Persoana de contact: Simona Hanga – tel. 0755056306

Invităm timișorenii la unul dintre cele mai frumoase musical-uri, ale cărui melodii le-au iubit si fredonat zeci de generatii, interpretat de Orchestra, Corul și soliștii Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara, sub bagheta maestrului Peter Oschanitzkyi, un concept artistic în viziunea regizorului Nicolae Brănzeu, cărora le mulțumim pentru că sunt alături de persoanele cu dizabilități intelectuale” 2019”, a declarat Laila Onu, directorul general al fundației.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *