Gala Campionilor de la Timișoara – o mare sărbătoare a sportului

Gala Campionilor de la Timișoara – o mare sărbătoare a sportului

- in Actualitate, Locale, Sport, Stiri
0

Cea mai mare sărbătoare a sportului românesc a reunit la Timișoara, duminică, seara, peste 700 de campioni si invitați, în frunte cu ministrul Tineretului și Sportului, șeful Consiliului Județean Timiș și al Consiliului Județean Arad. Gala Campionilor 2018 a fost organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Marea manifestare sportivă a început cu intonarea Imnului de stat al României și apoi s-a păstrat un moment de reculegere în  cinstea eroilor care au făcut Marea Unire. Gala a debutat cu oferirea a mai multor premii speciale – care a însemnat un vinil cu îndrăgita  melodie Ciocârlia interpretată la nai de maestrul Gheorghe Zamfir. Astfel, duminică seară Federatia Româna de Automobilism Sportiv i-a premiat  pe cei mai buni piloți din România la raliuri, viteză in coastă, drift, off road, rally raid, rally cross, autoslalom, slalom paralel, karting, superrally și time attack. Prezentăm și mesajul de final al Galei Campionilor 2018.

FRAS înseamnă 122 de cluburi cu 1135 de sportivi. În 2018 au fost organizate peste 100 de curse în  50 de orașe din România. “Motosportul este un exemplu concret de a nu renunta la visele tale. Încetează să mai visezi. Traieste-ți visele  în realitate!“, indemna FRAS.
Gh. M.