GAL Timișul de Centru a oferit 100 de pachete cu materiale de protecție anti-Covid pentru persoanele vulnerabile

GAL Timișul de Centru a oferit 100 de pachete cu materiale de protecție anti-Covid pentru persoanele vulnerabile

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Asociația Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru a distribuit materiale de protecție și substanțe dezinfectante pentru persoanele vulnerabile, vârstnice și cu dizabilități.

În ianuarie și februarie, GAL Timișul de Centru a distribuit 100 de pachete pe raza teritoriului acoperit de asociație. Acțiunea face parte din proiectul “Sprijin pentru persoanele vulnerabile in contextul epidemiei COVID-19”. Pachetele au avut: măști de unică folosință, servețele dezinfectante, săpun lichid antibacterian, săpun solid antibacterian, mănuși de unică folosință, alcool sanitar, dezinfectant, gel antibacterian și termometru digital.

Asociația Grupul de Actiune Locală Timișul de Centru dorește ca prin implicarea sa, să ajute la creșterea calității vieții și combaterea situațiilor de risc și vulnerabilitate pentru persoanele vârstnice și cu dizabilități izolate la domiciliu sau cu restricții și dificultăți de deplasare în cadrul teritoriului GAL Timișul de Centru“, spune Alexandru Iovescu, președinte GAL Timișul de Centru.

Teritoriul acoperit de Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Timişul de Centru include 15 localităţi, din care 14 localităţi (2 oraşe – Ciacova şi Buziaş şi 12 comune – Tormac, Sînmihaiu Român, Moşniţa Nouă, Niţchidorf, Şag, Parţa, Giroc, Ghiroda, Chevereşu Mare, Giulvăz, Sacoşu Turcesc şi Peciu Nou) fac parte din judeţul Timiş şi o localitate – Vermeş care face parte din judeţul Caraş – Severin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *