Fundația Laurențiu Ciucur a virat a doua tranșă de bani Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara

Fundația Laurențiu Ciucur a virat a doua tranșă de bani Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Fundația Laurențiu Ciucur Timișoara a făcut al doilea ordin de plată după ce au fost decontați banii strânși de la companiile de telefonie mobilă.

A doua tranșă din banii strânși în urma campaniei de donații la 8841 a intrat deja în contul Asociației Doctor Victor Babeș Timișoara, în valoare de 137.746 lei (28.460 euro).

Aminim că în luna aprilie, Fundația Laurențiu Ciucur a virat prima tranță în valoare de 173.308 lei (35.807 euro). În total s-a încasat suma de 311.054 lei (64.267 euro)

Reamintim ca fiecare persoană dornică să ajute principala unitate medicală din vestul României care tratează cazurile de coronavirus poate să plătească 2 euro prin sms la 8841, cu textul DONATIE, în rețelele de telefonie Vodafone, Orange, Telekom sau Digi.

Campania de donare este deschisă în continuare, iar toți banii care vor mai intra în contul Fundației Laurențiu Ciucur vor fi folosiți de catre Spitalul Doctor Victor Babeș Timișoara pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *