Fundația Comunitară Timișoara și Hamilton Central Europe au donat patru aparate de tip EKG portabil Spitalului de Boli Infecțioase

Fundația Comunitară Timișoara și Hamilton Central Europe au donat patru aparate de tip EKG portabil Spitalului de Boli Infecțioase

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Fundația Comunitară Timișoara și Hamilton Central Europe au donat Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Timișoara patru aparate de tip EKG (Electrocardiograf) portabil. Ele vor intra în dotarea celor patru secții mari ale unității sanitare, Pneumologie 1 și 2 și Boli Infecțioase 1 și 2.

Vrem să le mulțumim celor care au participat la Maratonul Speranței, Timotion, și vrem să îi asigurăm că îi simțim alături, îi simțim aproape și, indiferent de suma pe care au donat-o, dincolo de bani, de donațiile materiale, pentru noi înseamnă o susținere sufletească, ceea ce contează foarte mult în această perioadă. Cele patru aparate EKG portabile pot face, la un moment dat, diferența dintre viață și moarte.”, a subliniat dr. Monica Marc, medic pneumolog Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Educația și sănătatea sunt domenii pe care credem că trebuie să le susținem mereu. Ca parte din comunitate, încercăm să fim în continuare un sprijin pentru personalul medical și pacienți, mai ales în aceste momente în care este nevoie mai mult ca oricând să fim cu toții o echipă unită. Mulțumim personalului medical pentru toate eforturile depuse și deschiderea cu care au consiliat mediul de afaceri în realizarea și implementarea celor mai bune măsuri pentru protejarea tuturor colegilor noștri. Sănătate multă vă dorim tuturor și putere să depășim această perioadă!”, a subliniat Ciprian Ractei, director general Hamilton Central Europe.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *