Fritz și Lațcău făcuți KO de deputatul liberal Cosmin Șandru

Fritz și Lațcău făcuți KO de deputatul liberal Cosmin Șandru

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1
Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru dă de pământ cu Dominic Fritz din cauza amenzii pe care Colterm a luat-o pentru că nu a cumpărat certificatele CO2. Șandru spune că Fritz&co vor salva societatea ce termoficare a orașului, Coltem până în acest moment s-au dovedit doar vorbe… și o felicitare de 20 de milioane de euro. De asemenea, liberalul spune că expertiza vicelui USR-ist Ruben Lațcău, prezentat de Fritz ca specialistul numărul unu al administrație… a dat cu eroare.
Incompetență sau pură indolență? Nu știu cum aș putea caracteriza modul în care conducerea Colterm înțelege să managerieze societatea. Astăzi, Administrarea Fondului pentru Mediu a amendat oficial cu 20 de milioane de euro societatea Primăriei Timișoara. Deși s-au lăudat încă de la preluarea mandatului că vor rezolva problema Coltermului, până acum, în afară de vorbe goale și adâncirea prăpastiei în care se prăbușește societatea primăriei condusă de Dominic Fritz, nu s-a întâmplat nimic. Expertiza viceprimarului Ruben Lațcău, prezentat de Fritz ca fiind specialistul numărul 1 al administrației, nu a folosit până acum. Nici directorul penal încurajat de primar să preia frâiele societății, nici forțarea schimbării Consiliului de administrație nu au condus la rezolvarea situației. O să auzim astăzi, cu siguranță, de greaua moștenire lăsată de fostul edil și de incompetența fostei conduceri. Dar aș vrea să răspund anticipat posibilelor văicăreli, subliniind că Nicolae Robu și administrația acestuia nu au plătit amenzi. Restul ar trebui să fie tăcere. Va urma, bineînțeles, și anunțul contestării amenzii, ba mai mult, amenințarea cu insolvența și, probabil, plasarea unor noi consilieri personali sau apropiați ai administrației în CA-ul Colterm. Domnule Fritz, haideți să ne punem pe treabă, lumea s-a săturat în aceste 6 luni doar de Facebook și acțiuni de PR. Ne-am oferit de mai multe ori sprijinul, experiența, dar, de fiecare dată, ne-ați spus că vă pricepeți. Rezultatul “priceperii” este evident și ne costă 20 de milioane de euro, bani care se vor plăti din veniturile timișorenilor, nu din veniturile dumneavoastră“, a scris deputatul liberal, Cosmin Șandru.

1 Comment

  1. Domnul deputat ar fi trebuit să dea de pământ cu marele șef de la Bogsig…mister Robu care a lăsat doar la Colterm o datorie de vreo 350.000.000 lei. Sau putea discuta subiectul în familie, cu doamna Oana Șandru , mare specialistă în termoficare că doar au plantat-o tata și Robu în consiliul de administrație de la Colterm. Așa că …Cosmine…mai ușor cu mobila pe scări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *