Fritz minte și când respiră? Robu spune adevărata poveste a celor 12 kilometri de cabluri, cu care se laudă Dominic

Fritz minte și când respiră? Robu spune adevărata poveste a celor 12 kilometri de cabluri, cu care se laudă Dominic

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

O nouă minciună marca Fritz… se pare că a apărut pe Facebook. Vorbim despre cei 12 kilometri de cabluri tăiați în ultima perioadă. Cu această performanță se laudă Dominic Fritz, pe pagina de socializare. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu spune că acele cabluri vin exclusiv de pe șantierele Prezan și Bogdăneștilor, la care culmea se lucrează și în niciun caz de pe 200 de străzi, așa cum spunea Fritz. De asemenea, Robu a ținut să amintească că până acum Fritz nu a fost în stare să facă ceva de când a ajuns primar, în afară de a monta un rastel în fața primăriei, ca să nu-și mai lege bicicleta de semnele de circulație.

Doamne, unde am ajuns!

🔴 Aruncă unul o minciună nerușinată pe Facebook și… mii de like-uri curg! Nimeni nici măcar nu-și pune problema dacă ce i se oferă e adevărat sau fals.

1️⃣ Oameni buni, ați văzut careva dintre dv vreo campanie de tăiere de cabluri prin oraș, pe vreo stradă, pe una singură, în ultima vreme?! Dacă da, spuneți-mi și mie unde, să mă încânt că ce-am început continuă și încă amiabil, cum mi-am dorit și eu dintotdeauna!

🔴 Până vine această informație, haideți să vă dau eu una: mormanul de cabluri prezentat de dl Fritz alaltăieri pe Facebook, care a stârnit un entuziasm nemaipomenit, obținând mii-mii de like-uri, conține exclusiv cabluri de pe șantierele proiectelor lăsate de mine moștenire, Str Mareșal Constantin Prezan și Str. Calea Bogdăneștilor, pe care se desfășoară lucrări și s-a ajuns recent la îndepărtarea cablurilor deodată cu stâlpii!

‼️ Niciun cablu din morman nu e de pe nicio stradă din nu știu ce pachet de 200 de străzi!

🔴 Nu vi se pare că ar fi fost corect să ni se dea lista celor 200 de străzi, pt a putea urmări progresul și a ne încânta de el?!

2️⃣ Dl Fritz anunță cu un aer de superioritate că începând de-acum, peste tot unde se efectuează lucrări de modernizare străzi, se vor crea
canalizații subterane! Ce proști trebuie să fim noi, românii, că nu ne-am gândit să facem așa ceva -și-o fi zicând dl Fritz!

🔴 Stimați timișoreni, de fapt, noi facem asta în Timișoara din 2014, de când am început campania anticabluri, curățând de ele pt început Bd Pârvan și zona Cetate. De-atunci creăm canalizații cu ocazia tuturor lucrărilor mari și am ajuns probabil să avem între 70 și 100 de Km canalizații deja făcute!

😂😂 Aștept ca dl Fritz să le raporteze și pe acestea ca realizări ale sale, de fapt! Căci și-așa nu are nimic făcut în 6 luni, decât că a postat un rastel de biciclete -pardon: două!- în fața Primăriei, să nu-și mai lase bicicleta pe spațiul verde, sprijinită de copac, cum îi era obiceiul!

P.S. Pt cei ce au uitat ce-am făcut eu în primele 6 luni: vă reamintesc un singur lucru, făcut în primele 3 luni: am transformat strada Mărășești în stradă pietonală, ca lucrare complet nouă, cu nimic moștenit!

Căutați pe google <inaugurare marasesti timisoara>”, a scris pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *