Fritz “copy-paste” Alin Nica

Fritz “copy-paste” Alin Nica

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
După modelul Alin Nica, Dominic Fritz și-a format deja o comisie care să îl sfătuiască pe tema pandemiei. Comisia de experți va intra în funcțiune imediat după învestirea lui Fritz în funcția de primar al Timișoarei. În urmă cu două zile, președintele CJT, Alin Nica a constituit un grup de lucru la nivelul județului pentru combaterea efectelor pandemiei.
Imediat după învestirea în funcția de primar, care sper să se producă zilele următoare, va intra în funcțiune și o comisie de experți care mă va sfătui în legătură cu controlul epidemiei de COVID-19 în Timișoara. Am avut aseară o primă întâlnire online cu ei și avem deja pe masă câteva măsuri bazate pe date epidemiologice și pe studii de impact din toate perspectivele”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook. Din comisie vor face parte conf. univ. dr. Emilian Popovici – vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie; dr. Virgil Musta – șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Victor Babeș; conf. univ. dr. Bogdan Nadolu – sociolog; dr. Octavian Jurma – medic și cercetător; dr. Val Mureșan – manager și inginer.
Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz a avut o serie de întâlniri pentru planul de combatere a pandemiei. Săptămâna trecută, am avut o serie de întâlniri pentru a avansa planul nostru de a combate pandemia Covid la Timișoara. M-am întâlnit cu prof. univ. dr. Octavian Crețu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș să discutăm o strategie de testare. Am stat de vorbă cu reprezentanții Horetim, asociația patronală a domeniul hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor din Timișoara, și sunt hotărât să găsim soluții pentru ca această industrie să rămână în viață și în această perioadă foarte complicată. De asemenea, m-am întâlnit și cu prof. Marin Popescu, inspectorul şcolar general al Județului Timiș, pentru a-l asigura că Primăria va susține elevii timișoreni indiferent de scenariul epidemiologic“, a mai scris pe Facebook, Fritz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *