Frigul nu ocolește Banatul nici în această săptămână

Frigul nu ocolește Banatul nici în această săptămână

- in Actualitate, Locale, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de temperaturi scăzute în toată săptămâna, în Banat. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, care arată că vremea se va încălzi de abia de săptămâna viitoare, în vestul țării.

După o zi caldă, în prima săptămână, regimul termic va fi caracterizat de valori termice diurne mult mai coborâte decât cele specifice celei de-a doua decade a lunii octombrie, cu maxime medii de 12…14 grade, în timp ce minimele nocturne vor fi, în medie, de 5…7 grade, apropiate de cele normale. Începând din 18 octombrie până pe 22 octombrie, se estimează încălzirea treptată a vremii, astfel că media regională a temperaturilor maxime va ajunge la 19 grade, iar cea a minimelor va fi de 8 grade. În ultimele două zile ale celei de-a doua săptămâni nu vor fi variaţii termice semnificative așa încât vremea se va menține caldă pentru a doua jumătate a lunii octombrie”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru ploi mai frecvente şi moderate cantitativ va fi mai ridicată în intervalele 11-12 și 14-17 octombrie. În a doua parte a intervalului de referinţă, vor fi posibile în puține zile ploi slabe, cu caracter local.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *