Friends Arena s-a reinventat. Ce noutăți sunt la baza sportivă?

Friends Arena s-a reinventat. Ce noutăți sunt la baza sportivă?

După o pauză de trei luni, Friends Arena și-a redeschis porțile. Acum, baza sportivă este extinsă, astfel că, îndeplinește toate măsurile de siguranță.

Baza sportivă Friends Arena dispune de un teren de fotbal, saună, vestiare, sală de fitness dotată cu toate aparatele necesare pregătirii fizice, precum și de săli adiacente, potrivite pentru antrenamente aerobice individuale sau de grup.

Astăzi este o zi importantă pentru noi cei de la Friends Arena, având în vedere dispoziția prin care din 15 iunie se pot redeschide sălile pentru activitate, noi marcăm acest eveniment de două ori practic, pentru că de astăzi Friends Arena a renăscut. Baza noastră sportivă s-a dezvoltat și se adresează unui număr mult mai mare de clienți. Echipa noastră s-a mărit și încercăm să atragem cât mai mulți oameni spre sport, pentru sănătate. Practicăm o politică de prețuri accesibile astfel încât sportul să nu mai fie un moft sau un lux, ci să fie pur și simplu un mod de viață, pentru a fi sănătoși. Tot astăzi se lansează și complexul de apartamente Friends Residence și Flower for Friends”, a spus Ramona Olteanu, administratorul bazei sportive.

Locația cuprinde 2 săli, 1000 mp, vestiare cu o capacitate de 100 de persoane. Zonele sunt destinate antrenamentelor de: Functional Training cu elemente CrossFit, Kickboxing, Fitness, Cardio, Aerobic, Zumba, Pilates, teren pentru fotbal și tenis.

La evenimentul de deschidere a bazei sportive a participa și președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. ”Este o investiție nouă, într-o perioadă extrem de delicată, mai ales în sectorul economic, în mod special, avem semnale în ceea ce privește menținerea investițiilor și în ceea ce privește menținerea locurilor de muncă. Este un exemplu de bună practică. Se pot crea și locuri de muncă, se pot realiza și investiții și nu pot decât să urez succes întregii echipei”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Totodată, complexul dispune și de o zonă destinată cazării. Apartamentele sunt structurate pe două nivele, cu scară interioară, zonă de living, chicinetă, baie spațioasă. Fiecare apartament dispune de minibar, aparat de aer condiționat, încălzire, dressing, lenjerie de pat, TV, wifi și abonament Netflix.

Întregul complex beneficiază de pază și protecție non stop, precum și de parcare spațioasă.

Pe lângă apartamentele destinate cazării, în cadrul complexului există și spații destinate socializării, jocurilor de masă sau potrivite pentru a servi masa.

Toate măsurile de securitate și igienă sunt în conformitate cu normele impuse de lege.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *