FOTO Şase dintre concurenţii de la “Insula Iubirii” au venit la nunta lui Liviu cu Bianca! S-a petrecut până târziu în noapte, la Sînandrei!

FOTO Şase dintre concurenţii de la “Insula Iubirii” au venit la nunta lui Liviu cu Bianca! S-a petrecut până târziu în noapte, la Sînandrei!

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Şase dintre concurenţii ce au fost în Thailanda, la emisiunea “Insula Iubirii” de pe Antena 1 au venit la nunta lui Liviu şi a Biancăi, duminica 21 mai. Au lipsit cu desăvârşire ispitele, dar foştii concurenţi s-au distrat ca niciodată în Thailanda. Aurel a fost sufletul petrecerii şi a dansat ore întregi alături de un coleg ce nu a intrat încă în focul de la “Insula Iubirii”. Cei doi au vrut sa danseze pe mese, dar colegul Liviu le-a făcut o concesie minimă: i-a lăsat să se urce pe scaune.

Cuplul format din Dee Dee şi Robert nu a venit singur la nunta organizată duminică la Sînandrei ci însoţit de părinţii primei. Aurel şi Alexandra, Ben şi Cătălin, concurentul ce va intra mai târziu în emisiune au completat VIP-urile de la Sînandrei.

Chiar dacă nunta a avut loc duminică s-a dansat până târziu în noapte. Bucatele alese pregătite de echipa lui Chef Marcel Lupaşcu şi băuturile fine au întreţinut atmosfera de sărbătoare de la Sînandrei. Petrecerea a fost păzită de o firmă de bodyguarzi. Bianca şi Liviu pleacă miercuri în Maldive, într-o mini lună de miere.

Sursa foto: Facebook

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *