Fotbal amical: Poli – Ghiroda și Giarmata Vii 0-2

Fotbal amical: Poli – Ghiroda și Giarmata Vii 0-2

- in Locale, Sport, Stiri
0

Într-un meci amical desfășurat, la sfârșitul săptămânii, Poli Timișoarfa a pierdut în confruntarea cu Ghiroda și Giarmata Vii cu scorul de 0 -2. În prima repriză, Patrick Peter a semnat ocazie de debut a meciului, când a tras de la 25 de metri la capătul unei incursiuni din flancul drept, însă portarul Ghirodei a respins în corner (min. 9).

Galben-albaștrii au deschis scorul la primul șut pe poartă, după o jumătate de oră de joc, prin Ungureanu, al cărui șut din afara careului s-a strecurat pe sub Gakos (min. 33) și au controlat finalul de repriză, fiind aproape de desprindere în două rânduri.

Cu multe schimbări de ambele părți, dar și o întinerire a unsprezecelui nostru, Ghiroda a controlat partea secundă, punându-l pe Gakos în dificultate la șuturile lui Baranyi și Budur, ambele parate de portarul nostru. Deși am încercat să fim periculoși pe contre, ultima pasă a lăsat de dorit, iar adversarii s-au desprins la capătul unei faze prelungite de atac, finalizată din apropiere de Bocșan (min. 73).