Fostul viceprimar, Arian Orza îl votează pe Marian Cucșa la Primăria Timișoara

Fostul viceprimar, Arian Orza îl votează pe Marian Cucșa la Primăria Timișoara

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Este cunoscut faptul că în prag de alegeri unele opinii sunt deja formate însă există și un eșantion destul de mare de alegători care sunt indeciși, care caută alternative la “aceeași ofertă” care e prezentă de zeci de ani în România. Partidul Republican din România este o construcție nouă, formată exclusiv din tineri, marea majoritate nefiind implicată politic până acum, profesioniști în domeniile în care activează în prezent.

Cred că ar fi interesant dacă ar exista un alt partid în Consiliul Local. Mă refer aici la un partid nou, cum ar fi Partidul Republican și la Marian Cucșa. Eu cred că ar fi interesant ca Marian să reușească, în primul rând, să intre în Consiliul Local. Cred că, fiind bănățean, cunoscându-i latura asta naționalistă locală, cred că e pozitiv să intre. Marian Cucșa e un om care are o calitate: fiind deputat în Parlamentul României ar fi putut să-și vândă confortabil pielea și n-a făcut-o și asta mi-a plăcut. Nu mulți au forța asta. Are capacitatea asta de a o lua de la zero. L-am cunoscut în anumite împrejurări și de asta zic că ar fi interesant să intre în Consiliul Local. Acum depinde de timișoreni. Votul e extrem de focusat pe sigle și de asta eu m-am gândit că ar fi interesant să se spargă un pic jocul ăsta aproape dinainte știut al Consiliului Local. Pentru că e ca-n matematică: introduci o necunoscută într-o ecuație, un termen într-o formulă matematică, și încep să se schimbe lucrurile. Și cred că ar fi interesant să se schimbe pentru că, repet, mulți își pun speranța în diverse jocuri pe care o să le facă odată cu stabilirea majorității din consiliul local. Eu am să-l votez pe Marian Cucșa pentru lucrurile pe care vi le-am spus mai sus și pentru faptul că mi se pare ok să dăm o șansă și altora decât celor două persoane care reprezintă puterea și alternativa la putere“,  Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei.

Deputatul Marian Cucșa, candidat la fotoliul de primar din partea Partidului Republican, este de părere că Timișoara poate fi transformată într-un oraș cu adevărat European dacă aparatul administrativ va fi ocupat de profesioniști. Dacă va ajunge primarul Timișoarei, deputatul Marian Cucșa spune că are credința că, alături de o echipă de specialiști, în următorii patru ani va transforma orașul de pe Bega într-unul cu adevărat European.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *