Fostul primar Nicolae Robu a avut coronavirus

Fostul primar Nicolae Robu a avut coronavirus

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu a anunțat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că a avut coronavirus. Fostul primar al Timișoarei susține că s-a infectat cu acest virus în ultimele zile de mandat ca edil-șef.

Am trecut cu bine și peste asta! N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exercițiul de primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulțime de lume, la primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu știu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat. Asta așa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?! :)) Ei, marți, în 03.11, seara, am început să tușesc sec. Miercuri dimineața, mi-am ținut cursul la UPT -online- și până la prânz am fost ok. Apoi, am tușit tot mai rău, astfel că am plecat de la birou acasă și, fără a bănui că am covid, dimpotrivă, convins că e o simplă răceală -deși eu foarte, foarte rar am răcit-, din precauție, m-am autoizolat, atât eu, cât și soția, care n-a avut nici cea mai mică problemă. Zilele următoare făcând și febră și tușind rău, am luat legătura cu medicul de familie și apoi m-am testat. Rezultatul, surprinzător și… deloc confortabil, recunosc: POZITIV. Surprinzător pentru că, lăsând la o parte tusea seacă extrem de neplăcută și febra care dădea înapoi imediat la algocalmin, starea mea generală era bună, tonusul îmi era bun”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar al Timișoarei a explicat că a preferat să rămână pentru tratament la domiciliu. De asemenea, și soția lui Nicolae Robu s-a infectat, însă aceasta a fost în permanență asimptomatică.

”Nu mi-a fost ușor, nu ne-a fost ușor, mai bine zis, dar… a trecut. Încă n-am ieșit din casă, am mai adăugat noi, peste ce ni s-a spus, din precauție sigur exagerată, câteva zile de stat în izolare, dar, vom ieși începând de astăzi”, a precizat Nicolae Robu.

De asemenea, fostul primar a ținut să le mulțumească medicilor timișoreni pentru tratamentul prescris, dar și lui Dumnezeu pentru că a trecut cu bine peste această încercare.

”Concluzie: aveți grijă de dv! Chiar nu e de joacă! Nu luați în seamă aberațiile cum că covid19 ar fi o simplă gripă, o gripă ca oricare alta! Desigur, măsurile de stopare / limitare a răspândirii bolii trebuie luate cu cap, cu sânge rece, nicidecum de-a valma, în disperare! Dar, dincolo de măsurile impuse de autorități, cel mai important este ca fiecare dintre noi să ne purtăm de grijă, să ne purtăm de grijă gândindu-ne în egală măsură la noi înșine și la semenii noștri! Să nu scăpăm din vedere că oricare dintre noi putem fi infectați asimptomatic și că în egală măsură fiecare dintre cei cu care interacționăm poate fi infectat asimptomatic, la rându-i! Mergem înainte”, a mai scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *