Fostul prefect de Timiș, Mircea Băcală, la un pas de a fi bătut de un vecin de cartier

Fostul prefect de Timiș, Mircea Băcală, la un pas de a fi bătut de un vecin de cartier

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Mircea Băcală fostul prefect de Timiș a fost la un pas să ia bătaie, de la un individ, vecin de cartier, care și-a aruncat gunoiul pe stradă, la 50 de metri de geamul său. De ce? Băcală i-a atras atenția că nu face bine că își abandonează mizeriile pe domeniul public!

Prietene, vecine, frate alb, galben, portocaliu, roșu sau negru, ieri autoritățile prin cei de la RETIM, au curățat locul ca în palmă. Mai pe înserate, după ce ai observat că s-a eliberat locul, te apucă hărnicia și începi să îți faci curat prin casă /apartament, boxă, garaj, dar și prin portbagajul mașinii și arunci tot ce consideri că nu ai nevoie. Te văd! Te salut în mod intenționat pentru că mi-e rușine de nerușinarea ta! A doua oară fac o glumă despre ceea ce faci (un fel de bat șaua să priceapă iapa) și încerc să te conving ca acțiunea ta atrage mânia și dezgustul majorității celor care locuiesc în zonă. Apropo, locul clandestin unde se depozitează gunoiul se află la mai puțin de 50 m de geamul meu. Nu am cum să nu observ când faci un munte de gunoaie. Știai faptul că Politia Locală amendează asociația de locatari pentru asemenea acțiuni, implicit și pe mine. Ce-ți pasă? La ce să plătești civilizat o firmă pentru gunoiul tău când poți împărți lejer o amendă cu alți 80 de vecini. Când am încercat să îți explic că ceea ce faci nu e corect ți-ai adus aminte că în portbagaj ai un obiect cu care ai putea să mă “corectezi” și ca să văd că nu e de glumă chiar l-ai “fluturat” în fața mea în timp ce cu stânga îmi arătai….

Evident, forțele sunt disproporționate și mă simt nevoit să te pun simbolic în vârful grămezii de gunoi. Ce e de făcut? Pentru mine e clar, nu voi mai plăti amenzi, pentru nesimțire și tupeul altora. Nici nu pot să fac eu educația cu “parul “! Oricât s-ar strădui cei din administrație, oricare ar fi ea, să adune… nu pot ei aduna câte rampe de gunoi puteți face voi! Apoi, dacă îmi aduc bine aminte, chiar te-ai plâns că “nimeni nu face nimic!”, a povestit pe Facebook Mircea Băcală.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *