Focuri de armă în vestul țării, pentru prinderea a doi contrabandiști de țigări. Cum au reușit să fugă

Focuri de armă în vestul țării, pentru prinderea a doi contrabandiști de țigări. Cum au reușit să fugă

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Polițiștii de frontieră de la Socol, județul Caraș-Severin, au tras două focuri de avertisment în încercarea de a opri doi contrabandiști, însă aceștia au reușit să fugă, după ce au abandonat coletele cu țigări, în valoare de aproximativ 12.000 lei.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră, cei doi contrabandiști intenționau să introducă ilegal în România, din Serbia, marți, 1.000 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 12.000 lei. Aceștia au fost observați de polițiștii de frontieră de la Socol, județul Caraș-Severin, în localitatea Zlatița, cu ajutorul sistemului de supraveghere, în timp ce se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, având asupra lor bagaje voluminoase.

Polițiștii de frontieră au intervenind, somându-i verbal pe cei doi bărbați, dar pentru că nu s-au supus, au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care aceștia au abandonat coletele și au fugit în vegetația din zonă. Niciunul din cei doi contrabandiști nu a fost prins. Totuși, polițiștii de frontieră au reușit să identifice una dintre persoane, și anume un bărbat în vârstă de 36 de ani, care locuiește în județul Caraș-Severin.

Întreaga cantitate de țigări, de proveniență sârbească, a fost confiscată, polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării persoanelor implicate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *