Focuri de arma trase de politisti pentru prinderea unui talhar, la Timisoara

Focuri de arma trase de politisti pentru prinderea unui talhar, la Timisoara

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
pistol

Acțiune ca-n filme, azi-noapte, în Calea Șagului din Timișoara. Polițitii au fost nevoiți să tragă un foc de armă pentru prinderea unui tâlhar, dar în zadar, pentru că acesta s-a făcut nevăzut.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Nr. 3 au observat un grup de persoane care se afla în fața Shopping City. La vederea oamenilor legii, cele zece persoane au început să fugă.

Ulterior, polițiștii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit național pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei, de un an și șase luni.

Fapta a fost comisă în urmă cu trei ani, pe vremea când tânărul avea 17 ani, iar în ianuarie 2017 s-a dat sentința penală de a fi introdus în Centrul Educativ de la Buziaș.

La scurt timp, polițiștii au observat pe str. Eternității un tânăr care semăna cu cel urmărit, așa că au pornit în urmărirea lui. În timpul acțiunii, oamenii legii au tras și un foc de avertisment, în plan vertical, însă nu au reușit să îl prindă.

Acum, polițiștii încearcă să dea de urma tâlharului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *