Focuri de armă pentru a opri cel mai nebun șofer din Timiș

Focuri de armă pentru a opri cel mai nebun șofer din Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii din Recaș au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe raza DC 67, având permisul de conducere suspendat și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bineînțeles că omul a fost amendat și pentru că a încălcat Ordonanța Militară.

S-a întâmplat duminică noaptea, când polițiștii Orașului Recaș aflați în serviciu au pornit în urmărirea unui autoturism pe strada Râsăritului din localitate, al cărui conducător a evitat organele de poliție la vederea acestora și nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție. În urmărirea autoturismului polițiștii au efectuat un număr de patru focuri de avertisment în plan vertical, acesta fiind depistat pe raza DC 67.

Pentru că bărbatul emana un miros al băuturilor alcoolice, s-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat și testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea probelor.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 26 de ani, nu deținea permis de conducere, având permisul de conducere suspendat.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat și pentru refuz de prelevare mostre biologice.

De asemenea acesta a fost sancționat contravențional conform art.1 din Ordonanța Militară nr.3/2020 privind Nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *