Focuri de arma pe autostrada, in Timis. Urmarire ca-n filme pentru prinderea unui sofer

Focuri de arma pe autostrada, in Timis. Urmarire ca-n filme pentru prinderea unui sofer

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

O operațiune de amploare a avut loc vineri, 28 iunie, cu scopul prinderii unui fugar, fiind mobilizate mai multe echipaje de poliție.

Totul a început în jurul orei 16.00, când polițiștii arădeni au fost sesizați de lucrătorii de la vama Nădlac 2 cu privire la faptul că un autoturism nu a oprit la trecea prin punctul de control al frontierei și a intrat pe teritoriul României.

Autoturismul a fost urmărit de un echipaj de poliție pe autostrada A1 pe sensul de mers Nădlac – Deva, însă a fost pierdut în zona nodului rutier de la km 504, după ce a trecut de filtrul de pe autostrada A1 din comuna Traian Vuia, din județul Timiș.

Polițiștii din filtru au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare. Din fericire, nu au rezultat victime.

Ulterior, autoturismul a fost urmărit pe DN 68A către Lugoj. Din primele informații s-a stabilit că, anterior, conducătorul autoturismului a alimentat la o benzinărie de pe autostradă și a plecat fără să plătească. Autoturismul a fost oprit la intrarea în municipiul Lugoj, iar șoferul încătușat.

Șoferul a fost identificat în persoana lui Ștefan Valentin, 42 ani, din municipiul Craiova. Din primele verificări s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de cel în cauză de la un autoturism din municipiul Timișoara. Înainte avea pe mașină montate plăcuțe de Franța. Totodată, Ștefan Valentin figurează cu permisul de conducere suspendat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *